Reparació de màquines REPARACIÓ DE MÀQUINES JOAL Va ser fundada en el any 1980, gràcies a la llarga i treballada experiència en manteniment i reparació de maquina eina de Josep Garcia Solé.

Reparació de màquina eina

REPARACIÓ DE MÀQUINES JOAL és una empresa dinàmica i professional dedicada a la reparació, manteniment i reconstrucció de màquines eina, venta de recanvis i disseny de sistemes mecànics.

Som especialistes en la reparació de màquines-eina com torns, torns CNC, fresadores, centres de mecanitzat, rectificadores, trepants tipus radial i trepants tipus columna, però també tenim clients en tallers de fabricació de motlles, matrius, mecanitzats, decolatatge, entre altres.

El nostre personal tècnic és capaç de resoldre qualsevol avaria tècnica gràcies als anys d'experiència i al gran ventall d'eines del que disposa.

Tenim com a principal missió la nul·la fallada mecànica de les màquines eina; realitzem la reparació no només reparant o substituint els components danyats, si no que també efectuem un anàlisi per trobar la causa arrel que ha provocat la fallada de la màquina i portem a terme les accions necessàries per evitar una futura reparació per la mateixa causa.

Reparació de màquina eina JOAL